We zijn er voor je

We zijn er voor je

Trots op al onze deelnemers van 20+ tot 80+, bijna iedereen doet mee in de Zoomlessen van Yoga, Zoomba (zo heet onze Zumba groep tijdens de lockdown) t/m de Stoelyoga. Mooi om te zien en fijn om zo in verbinding en in een dagelijks ritme met elkaar te blijven. We bewegen mee in de omstandigheden en kijken uit naar het moment dat we weer in de zalen mogen.

Wil je meedoen met Yoga in Zoom? Mogelijk op dinsdag- en donderdagavond van 20.00 – 21.00 uur en voor senioren ook in de ochtenden.

We kijken vooral naar wat wel kan en zien hoeveel mensen hier baat bij hebben; groepslessen in Zoom; Yoga en Zumba Gold, 1 op 1 (wandel)coaching op afstand of online en Mindfulnesstrainingen.

Zit je erdoorheen? Heb je last van teveel stress, angst, somberheid, zorgen, eenzaamheid of slapeloosheid? We bieden je een luisterend oor, maar ook coachgesprekken of een Mindfulnesstraining via Zoom, in een groepje of 1 op 1. Mindfulness kan je helpen om beter met moeilijke ervaringen om te gaan, om je beter te gaan concentreren en meer rust en balans in je leven te ervaren, ook middenin onzekerheden.

Ellen Korstanje is een ervaren en gecertificeerd Mindfulnesstrainer categorie 1 bij VMBN waardoor vergoeding door verzekeraars mogelijk is. Vaak vergoeden werkgevers deze trainingen ook.

Bel of stuur een berichtje voor meer informatie.