Voel je vitaal

Voel je vitaal

Van 19 t/m 25 september 2022  is de jaarlijkse Nationale Vitaliteitsweek. Wil jij op korte termijn nog een workshop organiseren of ons op de werkvloer uitnodigen? Neem contact op. Sinds 25 jaar begeleid ik mensen en groepen naar meer vitaliteit, ook binnen bedrijven en organisaties. Een korte inspirerende pauze activiteit of introductieworkshop kan als opstapje al leuk zijn om vervolgens op een ander moment  verder ermee aan de slag te gaan. Beweeg en Leef is immers alle maanden van het jaar hiervoor inzetbaar. Je ontvangt ook gratis scans voor je medewerkers waarna je met de resultaten veel beter met een passend aanbod kunt aansluiten op hun behoeftes.

Beweeg en Leef is partner bij Vitaal Bedrijf om nog meer mensen te kunnen bereiken en te begeleiden naar meer vitaliteit, werkgeluk en een positieve gezondheid op de werkvloer. https://www.vitaalbedrijf.info/partner/beweeg-en-leef\

Maar of je nu medewerker, mantelzorger, leidinggevende, huisvader/moeder, zzp-er of met pensioen bent, ik zie je vooral als mens met al jouw behoeftes. Waarin wil jij groeien, jezelf ontwikkelen? Wat heb jij nodig om je vitaler te voelen?

Het begrip vitaliteit omvat meerdere thema’s en gaat over balans, voldoende dagelijkse ontspanning, beweging en slaap, een gezond eetpatroon, sociale verbondenheid met mensen om je heen, maar ook met de natuur en om iets zinsvols te kunnen betekenen in de maatschappij, om balans in werk – privé leven en/of om met (vrijwilligers)werk en/of activiteiten bezig te zijn die jou inspireren, waar jij voldoening en energie uit haalt.

Vitaliteit gaat zowel om mentaal als fysiek welzijn en is belangrijker dan ooit gezien de huidige wereld waarin we leven. Met alle veranderingen en maatschappelijke en klimatologische krachten om ons heen is het belangrijk om in balans en veerkrachtig te blijven, om lekker in je vel te zitten, goed voor jezelf te zorgen en voor de mensen en de wereld om je heen. Als je je vitaliteit vergroot leer je ook om in je dagelijkse leven anders om te gaan met werkdruk, sociale druk, ziekte, tegenslag, verlies of eenzaamheid.

Echter het is niet altijd eenvoudig om jezelf staande te houden en veerkrachtig te blijven. Wil je daarin begeleiding? Wil je samen kijken op welk thema in jouw leven coaching welkom is? Wil je veerkrachtiger de herfst en winter ingaan, neem dan contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Zowel voor bedrijven, op de werkvloer, groep of individueel, als voor particulieren. Geef je wensen door en ontvang een aanbod op maat.