Update rondom Corona

Update rondom Corona

Scrol in dit bericht omlaag voor de laatste update rondom Corona.

Maart 2020:
In verband met Corona zullen onze groepslessen tot eind april online worden gegeven. Alle deelnemers ontvangen wekelijks een e-mail met daarin de links naar ons eigen (verborgen) YouTube kanaal.
    

Mei 2020:
We mogen nog niet in de zalen lesgeven maar wel buiten! Vanaf 25 mei zal dit opgestart worden. We hebben daarvoor twee geschikte locaties met volledige privacy en een toiletvoorziening in geval van nood. Alle deelnemers ontvangen een e-mail met bijbehorend lesrooster. Bij slecht weer zal er online les worden gegeven.

   

Juni 2020:
Onze online lessen zijn maar liefst 4300 x bekeken en gevolgd. Fijn dat we op deze manier toch konden doorgaan maar iedereen wilt natuurlijk veel liever weer gezellig met elkaar in de groepen live les volgen. Eindelijk hebben we dan ook toestemming ontvangen om vanaf 1 juli a.s. in de leszalen te mogen starten.  Sommige buitenlessen zullen bij goed weer ook nog doorgaan. iedereen ontvangt het lesrooster per e-mail.

4 Juli 2020:
Onze lessen worden weer volgens het “normale” lesrooster in de diverse leszalen aangeboden. We hebben zeer ruime zalen met voldoende afstand tussen de deelnemers. Er is een goed ventilatiesysteem, volgens de richtlijnen van het RIVM,  wat op de buitenlucht is aangesloten waarbij “vieze” lucht continue wordt afgevoerd naar buiten. Daarnaast kunnen voldoende deuren en ramen open om extra te ventileren.

Onze deelnemers zijn heel positief over de opstart en de veiligheid. Zowel wij als onze leslocaties volgen nauwkeurig de bijbehorende protocollen en maatregelen zodat iedereen veilig en verantwoord bezig kan zijn en weer kan genieten en ontspannen. We hopen nog een paar fijne lessen te verzorgen voordat de zomervakantie begint. Kom gerust alvast een proefles volgen en anders graag tot in augustus!
In week 35 beginnen alle groepslessen weer.