Stiltewandeling i.s.m. Jan Cunen Oss

Stiltewandeling i.s.m. Jan Cunen Oss

Persbericht museum Jan Cunen Oss: In de voetsporen van....  Stiltewandeling op 21 april + 8 juni 2024. De combinatie van de dynamiek van de stad en de verstilling die Willem Witsen graag koos, is het thema tijdens een stiltewandeling door de stad, passend bij de tentoonstelling "Stille Kracht" die nu te zien is.


Uit het hoofd weg, nergens over na hoeven denken maar puur ervaren, iets tot je nemen en ontdekken waar de kracht van de stilte opeens tevoorschijn kan komen. Binnen die dynamiek kun je zowel geluiden als stilte terugvinden. Stilte is niet zozeer de afwezigheid van geluid maar kan zich op meer manieren manifesteren. Het gaat vooral om daar waar jij je volle aandacht aan geeft en hoe jij het beleeft. In stilte wandel je met nieuwgierigheid langs plekjes, tuinen, gebouwen, objecten en details in Oss die je anders wellicht minder snel opvallen. Plekken waar je in de roes of haast van het dagelijkse leven soms voorbij kunt lopen aan details of aan iets wat in de schaduw staat. De stiltewandeling wordt begeleid door Ellen Korstanje, Mindfulnesstrainer en eigenaar van Beweeg en Leef, centrum voor bewust bewegen & ontspannen in Oss.

Verzamelen: 10:45 in het museumcafé, ca. 12:15 zijn we weer terug in het museum. De wandeling kost €6,50.

TIP: Je kunt na afloop korting ontvangen op de entree van het museum en na de wandeling gebruik maken van een speciale lunchaanbieding om met elkaar ervaringen van de wandeling uit te wisselen: Cunenlunch (broodje, soep en salade) en koffie of thee voor €15,50. Schrijf je in door een mail te sturen naar info@museumjancunen.nl