Online Mindfulness training

Online Mindfulness training

Premier Rutte deed afgelopen maandag een beroep op onze veerkracht; om die nog wat te verruimen.

Lukt jou dat (nog) wel? Wil je daar wat handvaten voor ontvangen? Heb je behoefte aan ondersteuning om minder stress of angst te ervaren, minder te piekeren? Wil je meer kunnen ontspannen middenin in onzekerheid, je bloeddruk verlagen en beter slapen? Er zijn tijdens deze lockdown een paar extra mogelijkheden voor ONLINE Mindfulnesstraining (individuele sessies of met een groepje)

Voor deze trainingen gebruiken we videobellen via ZOOM. Je kunt dus thuis op je stoel achter een laptop, tablet of pc meedoen. Ellen Korstanje is een ervaren en gecertifieerd trainer en geeft sinds de Corona epidemie deze trainingen ook online waarbij vanaf januari 2021 vergoedingen mogelijk zijn door de meeste verzekeraars. Bel of stuur een e-mail als je meer informatie wilt.

25 januari 2021 starten weer live trainingen, kleine groepjes, corona proof, zie: https://www.beweegenleef.nl/contact/agenda/

Update voor onze deelnemers:
Kijk bij Lesrooster en locaties voor het update overzicht van alle lesweken voor de wekelijkse lesgroepen. Sommige yogalessen gaan online door, anderen worden verzet naar de reservelesweken in het voorjaar. Ook staan in het overzicht de data van onze extra (zeer milde) lessen van Chi Yoga en de data van onze meditatieavonden in Oss (bijgewerkt tot aan zomervakantie 2021). 

Neem gerust Contact op voor meer informatie.