Meer mentale veerkracht

Meer mentale veerkracht

Van 22-28 mei 2023 vindt voor de eerste keer de Nederlandse Week van de Gezondheid plaats: Mentale gezondheid van ons allemaal! Een week die meer begrip en bewustzijn wil creëren over mentale gezondheid in de samenleving en onderdeel is van de 4e European Mental Health Week. Het thema op Europees niveau is: Mentally Healthy Communities.

Doel van deze week is het bespreekbaar maken van de mentale gezondheid en handvatten bieden om klachten te voorkomen of tijdig te signaleren en in brede zin de mentale gezondheid te bevorderen.

Zit je ergens mee? Heb je bijvoorbeeld last van angst, stress, paniek of depressie? Benoem het en blijf niet met je problemen of vragen in je hoofd rond cirkelen maar maak het bespreekbaar. Zet de eerste stap om met iemand te praten en daarmee die (vaak eindeloze) cirkel te doorbreken. Zoek iemand die oprechte aandacht en tijd voor je wilt nemen en kan luisteren.

Heb je niemand in je omgeving en wil je onder professionele begeleiding aan de slag om mentaal fitter en rustiger te worden, meer in balans te komen, beter te slapen, lekkerder in je vel te zitten en meer plezier en voldoening in je leven te ervaren? Wil je graag advies over wat voor jou passend zou zijn? Neem dan contact op.

Bel of mail me voor een vrijblijvend gratis intake gesprek.

Kijk ook eens bij: Wandelcoaching, Leefstijlcoaching, Basistraining Mindfulness.
Beweeg en Leef biedt begeleiding in body & mind.