Activiteiten voorjaar 2023

Activiteiten voorjaar 2023

We kruipen langzaamaan weer uit onze yinne wintermodus, de mist trekt op, het zonnetje breekt door en we voelen kriebels om dingen te gaan ondernemen. In onze Nieuwsbrief voorjaar 2023 en in de Agenda zijn de (buiten)activiteiten alvast te vinden die in dit voorjaar extra op het programma staan:

Op 3 zaterdagen - 26 feb - 4 mrt - 11 mrt - kun je techniektraining volgen voor het juiste gebruik van Nordic Poles. Wil je je (loop)houding en je conditie verbeteren en veel meer spieren dan bij "gewoon" wandelen leren gebruiken, geef je dan op. Daarna is aansluiting mogelijk bij onze wekelijkse doorloopgroep, zie info bij Nordic / Power Walking

Op 17 april maken we een Lenteavond- Stiltewandeling door de bossen van de Maashorst; een heerlijke meditatieve wandeling waarbij we een aantal Mindfulness oefeningen zullen doen en onderweg enkele adem - en energieoefeningen vanuit de Oosterse Meridianenleer. Zet het alvast in je agenda.

Meer Mindfulness activiteiten, zoals de start van een nieuwe basistraining op maandagavond 6 maart 2023 zijn te vinden in de Agenda en meer informatie op de pagina's van Mindfulness.

Wil je uitgebreide informatie? Stuur een e-mail aan info@beweegenleef.nl. Bellen kan natuurlijk ook. In mijn lessen en behandelingen heb ik de telefoon op stil staan maar spreek gerust iets in, dan  ik bel je terug. Het beste bereikbaar ben ik op de middagen tussen 15 - 17 uur.