Activiteiten voorjaar 2024

Activiteiten voorjaar 2024

Er is weer een nieuwsbrief gemaakt en rondgestuurd aan alle vaste deelnemers en ieder die graag betrokken blijft. Heb je niks ontvangen of is hij niet te openen in je e-mail: lees hem hier: nieuwsbrief voorjaar 2024

Update mei 2024: kijk in de Agenda
Dit voorjaar zijn er weer diverse extra activiteiten: allereerst een speciale Lente – Detox yogaserie op 19 en 21 maart 2024, zie nieuwsbrief voor details.

Op maandagavond 8 april is de eerstvolgende start van een basistraining Mindfulness, nog 1 plaats vrij: zie Agenda.

En Museum Jan Cunen Oss heeft me gevraagd om een stiltewandeling te verzorgen, passend bij de tentoonstelling Willem Witsen, Stille Kracht, op zondag 21 april 2024, zie Stiltewandeling i.s.m. Jan Cunen Oss. Waar we gewend zijn om onze stiltewandelingen in de natuur te doen, gaan we deze keer met volle aandacht dwars door de stad en zien prachtige dingen & details die anders niet snel opvallen. update: herhaling wandeling op 8 juni 2024.

Wil je graag meedoen aan een langere stiltewandeling (digitale detox- dagprogramma) door de natuur? Kijk eens op: Stiltewandelingen. Op vrijdag 17 mei 2024 staat de volgende dagtocht (Rijk van Nijmegen / ca. 16 km met stijgen en dalen) gepland. Een ochtendwandeling "in stilte door de Maashorst" staat gepland op 12 juli 2024.

Wil je uitgebreide informatie over iets wat jouw interesse heeft? Stuur een e-mail aan info@beweegenleef.nl. Bellen kan natuurlijk ook. In mijn lessen en behandelingen heb ik de telefoon op stil staan maar spreek gerust iets in, dan  ik bel je terug. Het beste bereikbaar ben ik op de middagen tussen 15 - 17 uur.