Mindfulness

Mindfulness in Oss en Schaijk;
-achtweekse groepstraining; kleine groepjes.

-individuele training; live of online

-bedrijfstrainingen; op uw of onze locatie

Wil je vaker oefenen met de factoren van Mindfulness,, ademtechnieken, bodyscan,  mindful en meditatief bewegen? Kom eens meedoen met Mindful Yoga; iedere donderdagavond om 19.15 uur in Oss.

Daarnaast verzorg ik regelmatig extra Mindfulness activiteiten, zie agenda 

Compassietraining in Oss en Schaijk;
Dit is een vervolgtraining  Mindfulness (wordt ook wel Heartfulness genoemd). We gaan ons wat meer verdiepen en oefenen met Compassie, met enkele onderdelen vanuit ACT en GC.

Kleine groep of individueel.

Regelmatig organiseert Beweeg en Leef een stiltedag of een stiltewandeling of een mindful morning waarin mindful walking, meditaties en mindful movements

Schrijf in in de voor de nieuwsbrief en blijf hiervan op de hoogte.

Maandelijks: bijeenkomsten voor het gezamenlijk beoefenen en verdiepen in Mindfulness.

Samen mindful eten, wandelen en mediteren. iedere 4e maandagavond van de maand

Al onze Mindfulness activiteiten  en trainingen zijn tevens voor bedrijven en werknemers beschikbaar, zowel op uw locatie als op één van onze locaties. We bieden trainingen op maat aan maar uw werknemer kan ook instromen in ons reguliere aanbod. Bel of stuur een e-mail zodat we een offerte, aangepast op uw wensen, kunnen aanbieden. Beweeg en Leef is partner van: 
 

Indien gewenst kunnen onze Mindfulness trainingen ook online plaats vinden via videobellen zoals Zoom.

Als gecertificeerd en gevorderd categorie 1 trainer is Ellen Korstanje aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN en het Mindfulness register en zijn vergoedingen vanuit (aanvullende) verzekering mogelijk. Ellen is gespecialiseerd in “Mindfulness voor jongeren”, “Mindfulness voor ouderen”, Mindfulness bij burn-out, depressie, angst en trauma, Mindfulness voor werknemers in de zorg.

          

Wil je de uitgebreide informatie ontvangen? Bel gerust of Neem contact op

                                        Mindfulness voor inwoners uit Oss – Berghem – Ravenstein – Schaijk – Zeeland – Reek — Uden – Nistelrode – Heesch – Nuland – Geffen – Rosmalen – Den Bosch etc.