Mindfulness

Mindfulness in Oss en Schaijk;
– achtweekse groepstrainingen  (MBSR);

– kleine groepjes of 1 op 1

-individuele training; live of online

-bedrijfstrainingen; op uw of onze locatie

Wil je vaker oefenen met de factoren van Mindfulness,, ademtechnieken, bodyscan,  mindful en meditatief bewegen? Kom eens meedoen met onze Meditatie avonden; iedere 2e maandagavond van de maand, of met Mindful Yoga; iedere donderdagavond om 19.15 uur in Oss.

Daarnaast verzorg ik regelmatig extra Mindfulness activiteiten, zie agenda 

Compassietraining in Oss en Schaijk;
Dit is een vervolgtraining Mindfulness (MBCL). We gaan ons meer verdiepen en oefenen met (zelf)compassie, tevens enkele onderdelen vanuit ACT en GC.

Kleine groep of individueel mogelijk.

Regelmatig organiseert Beweeg en Leef een stiltedag of een stiltewandeling of een mindful morning waarin mindful walking, meditaties en mindful movements

Schrijf in in de voor de nieuwsbrief en blijf hiervan op de hoogte.

Maandelijks: bijeenkomsten voor het gezamenlijk beoefenen en verdiepen in Mindfulness.

Samen mindful eten, wandelen en mediteren. iedere 4e maandagavond van de maand

Al onze Mindfulness activiteiten  en trainingen zijn tevens voor bedrijven en werknemers beschikbaar, zowel op uw locatie als op één van onze locaties. We bieden trainingen op maat aan maar uw werknemer kan ook instromen in ons reguliere aanbod. Bel of stuur een e-mail zodat we een offerte, aangepast op uw wensen, kunnen aanbieden. Beweeg en Leef is partner van: 
 

Indien gewenst kunnen onze Mindfulness trainingen ook online plaats vinden via videobellen zoals Zoom of Google Meet.

Als gecertificeerd en gevorderd categorie 1 trainer is Ellen Korstanje aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN en het Mindfulness register en zijn vergoedingen vanuit (aanvullende) verzekering mogelijk. Ellen is gespecialiseerd in “Mindfulness voor jongeren”, “Mindfulness voor ouderen”, Mindfulness bij burn-out, depressie, angst en trauma, Mindfulness voor zorgmedewerkers en mantelzorgers.

    
Online sessies ook mogelijk 
   

Wil je de uitgebreide informatie ontvangen? Bel gerust of Neem contact op

                                      Mindfulness voor inwoners uit Oss – Berghem – Ravenstein – Schaijk – Zeeland – Reek — Uden – Nistelrode – Heesch – Nuland – Geffen – Rosmalen – Schijndel — Wijchen, etc.