Chi Yoga

Wil je je Yogabeoefening en/of je Shiatsu behandelingen wat verdieping geven, meer leren over de 5 elementenleer vanuit de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) en oefeningen ontvangen om bepaalde klachten te voorkomen of te verminderen?

Vind je het fijn om yinne (rustige) energieoefeningen te doen met tussendoor een meditatie en afsluitend een heerlijke ontspanning?

Kom dan naar deze XL workshop. Chi yoga gaat over het werken met energie volgens de Oosterse leer en is een mix tussen Chi Kung – Yin yoga – Mindfulness – Do in Yoga. Iedere les staat in het teken van het bijbehorende element van dat seizoen (TCM kent 5 seizoenen). Doordat Ellen breed is opgeleid in deze disciplines én als Shiatsu therapeute in de meridianenleer en acupressuur, brengt ze binnen de Chi Yoga veel kennis en ervaring uit de genoemde onderdelen samen. Je leert je lichaam, emoties en eventuele fysieke – of mentale klachten beter begrijpen en om de juiste oefeningen en zelfmassages toe te passen. Het zelfhelend vermogen van ons lichaam is groot. Hoe meer je ervan af weet, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen en jouw gezondheid kunt versterken en meer ontspannen kunt leven.

Deze milde les is voor iedereen, alle leeftijden en niveaus, toegankelijk.

Ieder seizoen op een zondagochtend in Oss.
Kijk in de agenda of volg ons op Facebook of via de nieuwsbrief voor de eerstvolgende les.