Chi Yoga

Chi Yoga XL: 5x per jaar themales

Wil je jouw Yogabeoefening en/of je Shiatsu behandelingen wat verdieping geven? Meer leren over de 5 elementenleer vanuit de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) en oefeningen ontvangen om bepaalde klachten te voorkomen of te verminderen?

Vind je het fijn om een ochtend met diverse vormen van Mindfulness  bezig te zijn; met aandacht luisteren, in aandacht zitten, in aandacht bewegen en yinne (rustige) energetische oefeningen doen met tussendoor een meditatie en afsluitend een heerlijke ontspanning?

Kom dan naar deze XL workshop. Chi yoga gaat over het werken met aandacht en energie volgens de Oosterse leer en is een mix tussen Chi Kung – Yin yoga – Mindfulness – Do in Yoga.

Iedere les staat in het teken van het bijbehorende element van dat seizoen. TCM kent 5 seizoenen, deze thema les wordt daarom 5x per jaar aangeboden; winter, lente, zomer, nazomer, herfst.

Doordat Ellen breed is opgeleid in de genoemde disciplines én als Shiatsu therapeute (meridianenleer en acupressuur) brengt ze binnen de Chi Yoga veel kennis en ervaring uit de genoemde onderdelen samen. Je leert je lichaam, emoties en eventuele fysieke – of mentale klachten beter begrijpen en om de juiste oefeningen en zelfmassages toe te passen. Het zelfhelend vermogen van ons lichaam is groot. Hoe meer je ervan af weet, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen en jouw gezondheid kunt versterken en meer ontspannen kunt leven.

Deze milde les is voor iedereen, alle leeftijden en niveaus, toegankelijk. Je  kunt ook op de stoel erbij meedoen.

Ieder seizoen op een zondagochtend van 10 – 12 uur in Oss.
Kijk in de Agenda voor de eerstvolgende Workshop of volg ons op Facebook. 

Kosten: 15 euro per workshop /per 5 lessen: 65 euro
Ben je vaste deelnemer in één van onze lesgroepen en wil je deze themales als inhaalles gebruiken; betaal je slechts 5 euro per les.

Locatie: zaal OTTC, zie leslocaties in Oss.