Yoga & wandelweek feb. 2020 La Palma

Heerlijke Yoga & wandelweek op het groene Canarische eiland: La Palma

We gaan in 2020 voor de 10e editie met diverse mogelijkheden en natuurlijk een jubileumactie!
Wil je op de hoogte blijven en/of reviews en meer foto’s zien: volg onze nieuwsbrief of onze Facebookpagina.

groepsweek: 14 – 21 februari 2020 / vanaf 645 euro p.p.
(op basis van 2 persoonskamer) incl. transfers, lessen, excursies, autohuur etc.
Stuur een mailtje voor de uitgebreide informatie over deze week.

Van 21 – 28 februari 2020 zijn individuele arrangementen mogelijk;
zie submenu of: http://www.beweegenleef.nl/yogavakantie/individueel-arrangement-la-palma

                  

In de winterzon een heerlijk weekje yoga, wandelen en relaxen op la Palma?
Een weekje zon, rust, ruimte en aandacht voor jezelf

Februari 2020; nog vóór de drukte van de krokusvakantie en dus laagseizoensprijzen!
fietsen – yoga – wandelen op de Canarische Eilanden
Vraag de uitgebreide informatie aan via info@beweegenleef.nl

Iedereen (vanuit heel Nederland en België wordt jaarlijks geboekt) kan hieraan deelnemen; jong, oud, met of zonder ervaring.

Geen zin in yoga maar wil je wel mee en wat meer actie?

fietsen en/of wandelen;

of

wandelen op la Palma;

Ook kun je enkele dagen verlengen met een Individueel arrangement

Ben je nieuwsgierig? Vraag de uitgebreide beschrijving aan via  info@beweegenleef.nl.

Vragen? Mail, app of bel gerust naar 06-41126286 (beste bereikbaar tussen 15.00 en 17.00 uur)

Yoga & wandelweek la Palma

In de ochtenden is er Yogales met aansluitend meditatie/ontspanning. Bij mooi weer (bijna altijd!) op het prachtige en heerlijk rustige strand. Indien nodig beschikken we over een lesruimte met dakterras om ook binnen of overdekt de lessen te kunnen geven. Zie onderstaande foto’s. Je kijkt uit in de richting van het strand waar de ochtendlessen zijn (is 20 min. lopen of 5 min. als je meerijdt met de auto). De lesruimte is slechts 5 minuten lopen vanaf onze appartementen, aan de rand van het dorp.

zaal en dakterras Yogaweek la Palma     Uitzicht on opnze leszaal en dakterras Yogaweek la Palma     Yoga door Beweeg en Leef op het srand van la Palma

De yogalessen zijn op ieder niveau mee te doen en ongeacht leeftijden. Heerlijk om de dag vitaal te beginnen, goed voor lichaam en geest. Er wordt afwisselend les gegeven in Hatha (mild intensief) als in Easy Vinyasa (vloeiende opeenvolgende bewegingen).We doen oefeningen voor ons evenwicht ( geestelijk en lichamelijk), onze lichaamshouding en voor onze soepelheid. We werken in aandacht met adem en energie (prana = levensenergie) en doen daarbij spierversterkende en ontspanningsoefeningen. Na afloop van de les volgt het meditatiegedeelte ( ca. 15 minuten / vrijblijvend voor deelname). Hierin worden onder begeleiding diverse meditatievormen of bodyscan aangeboden en geoefend, waarmee we o.a. ons zelfinzicht, een betere concentratie, kalmte en gelijkmoedigheid kunnen ontwikkelen. Soms is er een eindontspanning.
Aan het einde van de middag wordt in deze week een paar keer Chi Yoga aangeboden. Hierin worden oefeningen gedaan vanuit Chi Kung, Yin Yoga, Do -In Yoga en Mindfulness. Heerlijk om de dag ontspannen mee af te sluiten.
Ook kun je meedoen met Mindfulness workshops en een stiltewandeling.

Naast het beoefenen van yoga en meditatie is het ook echt een vakantieweek; lekker de ruimte en de tijd om te doen waar je zin in hebt; actief zoals wandelen of fietsen, of lekker een middagje naar het strand of naast het zwembad. Wil je eens een les overslaan, is dat prima. Kies waar jij behoefte aan hebt.

Yoga la Palma met Beweeg en Leef 1 Beweeg en Leef op la Palma 8 Yoga met Beweeg en Leef 4 Beweeg en Leef wandelen la Palma lekker-dineren-op-het-avondterras-la-palma-beweeg-en-leef  Yoga op la Palma met Beweeg en Leef 2

Als je eenmaal op la Palma bent, is het zeer de moeite om het eiland te verkennen. Het is vrijblijvend maar zeker gezellig om mee te gaan met onze (wandel)excursies waarmee je op de mooiste plekken van het eiland kunt komen.

Wandelen op La Palma
Het Canarische eiland La Palma wordt ook wel het groene eiland genoemd. Je kunt, in de prachtige en zeer gevarieerde natuur met verschillende vegetatiezones, heerlijke wandeltochten op la Palma maken. Op ieder niveau qua zwaarte en qua lengte. Met of zonder begeleiding. Er zijn vele gemarkeerde wandelpaden te vinden. Deze week worden er vrijblijvend een aantal excursies / wandelingen en een fietstocht aangeboden, maar men kan ook zelfstandig erop uit gaan of lekker even niets doen. In de directe omgeving zijn een aantal mooie wandelroutes maar men kan ook naar een wat verder gelegen startpunt gebracht en/of opgehaald worden door één van onze beschikbare huurauto’s.

Parallelprogramma
Wil je mee naar La Palma maar iets anders doen dan yoga? Gelijktijdig of aansluitend is er een fiets- en/of wandelprogramma mogelijk. Dat kan met of zonder begeleiding. Wij hebben de mooiste individuele wandelingen in een parallel lopend arrangement opgenomen. Daarin de keuze uit ochtend- middag of dagtochten. Meer info: Wandel & Ontspan op La Palma

Heb je interesse? Laat het ons weten, dan sturen we je de uitgebreide informatie toe.

                                                                                                                                                

Excursies
Het zuiden van La Palma biedt een jong vulkanisch landschap en in het noorden zien we diepe kloven en kleine authentieke dorpjes. Midden op het eiland rijzen de toppen van de enorme erosiekrater de Caldera de Taburiente tot een hoogte van meer dan 2400 meter. Dit alles ligt binnen de mogelijkheden om deze week te bewonderen. Met onze beschikbare huurauto’s rijd je in korte tijd van noordwest naar midden of zuid of naar een mooi plekje aan een strand. Het is een klein en makkelijk eiland om er rond te rijden. We rijden o.a. gezamenlijk richting noorden, waar de groene diepe kloof La Zarza te bezoeken is. We wandelen over oude boerenpaadjes in de omgeving van Las Tricias,langs zeer gevarieerde vegetatie en de beroemde Palmese drakenbloedboom, die het grootste van het eiland zou zijn, om vervolgens langs de grotten van Buracas te komen, waar ooit de eerste bewoners van La Palma hebben gewoond. Ook bezoeken we een wekelijkse gezellige lokale markt op la Palma.

  baai-van-tazacorte

Uiteraard is deelname aan excursies en/of wandelingen geheel vrijblijvend.

.

meditatie met Beweeg en Leef op la Palma wandelen op la Palma 10 Wensballon oud & nieuw 2014


B
oeking
Zin om mee te gaan naar dit heerlijke eiland? Vraag ons dan om het uitgebreide programma en het boekingsformulier door te mailen. Dat kan via het contactformulier op deze website of bel naar Beweeg en Leef: 06-41126286 (beste bereikbaar tussen 15.00 – 17.00 uur) of via info@beweegenleef.nl.

Hoe eerder men een vlucht boekt , hoe voordeliger de vluchtprijs. Wacht er niet te lang mee!! Het kan de moeite zijn om een dag eerder te arriveren met een goedkopere vlucht en een extra overnachting te boeken. Vraag ons om passend advies.

Het is verstandig eerst de vlucht (let op: vlucht boeken naar SPC!!) te regelen en dan het arrangement te boeken.

Individuele verlenging is mogelijk.

CONTACT

Beweeg en Leef
Centrum voor beweging, leefstijl en coaching

Diverse leslocaties in Oss en in de Maashorst

06-41126286 - info@beweegenleef.nl

KvK: 09217113

BTW-ID: NL001667772B02

Bankrekening t.n.v. Beweeg en Leef
IBAN: NL34 KNAB 0255 3748 79

GRATIS PROEFLES

Bij Beweeg en Leef mag je altijd eerst vrijblijvend een GRATIS proefles volgen.

Kijk bij 'Lesrooster' voor keuze en meld je aan per email.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook