Stilteochtenden & Workshops

                                                                                                
Workshop ‘Een introductie in Mindfulness’

     

Voor data van deze workshops: Houdt de website  (agenda homepage) of onze nieuwsbrieven in de gaten of volg ons op Facebook.

Uitleg over het begrip Mindfulness en de toepassing ervan in het dagelijkse leven. We doen daarbij oefeningen, Mindful Movements en een aantal meditatievormen. Mindfulness wordt ook wel aandachtstraining genoemd en heeft zijn oorsprong in het Boeddhisme. Het is een goed middel om stress of spanning te reduceren door bewust aanwezig te leren zijn in het moment. Tussendoor is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee. Door vaker met yoga en meditatie bezig te zijn en dit met regelmaat te beoefenen, zal er een beter effect in uw dagelijkse leven kunnen ontstaan. In deze workshop is er ook uitleg over de basiscursus Mindfulness.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Dat kan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beweegenleef.nl of bel naar 06-41126286.


Workshop “Adem & Ontspanning”: 
data en informatie: zie homepage.
Wilt u zich hiervoor aanmelden?
Dat kan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beweegenleef.nl of bel naar 06-41126286.
Individuele sessies of kleine privégroepen zijn op aanvraag (qua data en qua thema) mogelijk binnen onze eigen praktijkruimte of op locatie.


Stilteochtenden
Heeft u ervaring met Mindfulness of mediteren of wilt u  gewoon lekker oefenen zonder al te veel tekst en uitleg?
Kom dan eens naar een

                                        “Mindful Morning” een aangename ochtend in stilte, met meditatie, adem – , aandachtsoefeningen en reflectie

Op deze ochtend zal ook uitleg worden gegeven over Mindfulness, de aspecten daarvan en de toepassing in ons dagelijkse leven. Ook zal er een korte toelichting zijn over de Mindfulnesscursussen en kan men vragen stellen of zich na afloop voor een cursus inschrijven.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Dat kan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beweegenleef.nl of bel naar 06-41126286.
Voor data van de stilteochtenden: Houdt de website  (agenda homepage) of onze nieuwsbrieven in de gaten of volg ons op Facebook.

Kijk ook eens bij ons aanbod onder  ‘Basiscursus Mindfulness’. Deze wordt om de week in bewust kleine groepjes aangeboden door een gecertificeerde Mindfulnesstrainer. In februari en in september/oktober starten deze cursussen. De workshop “een introductie in Mindfulness” is een goede voorbereiding en kennismaking voorafgaande aan de basiscursus.

Bij de fysiotherapiepraktijk in Engelen wordt tevens met regelmaat een workshop Mindfulness gegeven door Ellen Korstanje van Beweeg en Leef. Zij is HBO-gecertificeerd Mindfulness trainer en ingeschreven bij de beroepsvereniging voor Mindfulness (VVM).  In februari en oktober  start daar op zaterdagochtend ( om de week) 2x per jaar  een basiscursus Mindfulness.  Opgave hiervoor gaat via de praktijk in Engelen: info@fysio-engelen.nl

 

       

CONTACT

Beweeg en Leef
Centrum voor beweging, leefstijl en coaching

Diverse leslocaties in Oss en in de Maashorst

Correspondentieadres:
Postbus 488, 5340 AL Oss
06-41126286 - info@beweegenleef.nl

BTW: NL139488923B01 -KvK: 09217113

Bankrekening t.n.v. Beweeg en Leef
IBAN: NL34 KNAB 0255 3748 79

GRATIS PROEFLES

Bij Beweeg en Leef mag je altijd eerst vrijblijvend een GRATIS proefles volgen.

Kijk bij 'Lesrooster' voor keuze en meld je aan per email.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook