Stiltewandelingen


      doorkijkje Herpen wandeling Beweeg en Leef stiltewandeling Beweeg en Leef 

Stiltewandelingen

Ieder seizoen organiseert Beweeg en Leef een stiltewandeling; in de lente, de zomer en/of de nazomer, de herfst en de winter.
Stilstaan bij de natuur en in de natuur.  Al het moois ervaren wat ieder seizoen ons te bieden heeft.
Maar ook even stilstaan bij jezelf.  Door in stilte in de natuur te lopen kun je beter aarden, wat rust in jezelf vinden en meer contact maken met jezelf, met je innerlijke stem, jouw wensen, jouw behoeftes. De buitenlucht is gezond en doet ons goed.  Na een wandeling voel je je anders, vitaler en wat meer ontspannen.

We ervaren alles om ons heen veel intenser als we onze zintuigen volledig open stellen. We horen de geluiden en de stilte, we ruiken de geuren, afhankelijk van het seizoen (en de route) kunnen we onderweg proeven uit de natuur en we zien meer door met alle aandacht om ons heen te kijken. Soms ontvangt men bij aanvang een persoonlijke opdracht of tekst om zich tijdens de wandeling op te bezinnen.  Iedere wandeling wordt stilgestaan bij en iets uitgelegd over het bijbehorende seizoen volgens de Chinese 5 elementenleer.

Na aflloop is het mogelijk om gezellig samen een kopje koffie of thee drinken.  Iedereen kan deelnemen. Het wandeltempo is rustig.

De volgende stiltewandeling is op………..: zie nieuwsbrief, facebook of agenda/homepage
Een rustige meditatieve wandeling waarbij we volop gebruik zullen maken van onze zintuigen en waarin we gezamenlijk zullen vertoeven in stilte met de (natuur)geluiden om ons heen. Het horen van de vogels, het zien van de veranderende natuur,  het voelen en ruiken van het betreffende seizoen. Wandel je ook mee? In onze nieuwsbrief (per seizoen) staat de volledige informatie.

Startlocatie:
Houdt daarvoor deze website, facebook  of onze nieuwsbrief in de gaten.
Voor deze (en overige losse) activiteiten geldt dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Je kunt dus altijd een introducé meenemen.
Vaste deelnemers van Beweeg en Leef (lesgroepen) kunnen gratis deelnemen. Overigen betalen 5 euro p.p.

Zorg voor wandelschoenen die vies mogen worden en houdt rekening met regenachtig weer. Alleen als het heel hard regent, gaat een wandeling niet door.
Dit wordt dan op de dag / ochtend zelf nog bekend gemaakt via jouw opgegeven e-mailadres.

stiltewandeling Beweeg en Leef   uitzicht Beweeg en Leef   Beweeg en Leef   stiltewandeling Beweeg en Leef   Stiltewandeling Beweeg en Leef

 

CONTACT

Beweeg en Leef
Centrum voor beweging, leefstijl en coaching

Diverse leslocaties in Oss en in de Maashorst

06-41126286 - info@beweegenleef.nl

KvK: 09217113

BTW-ID: NL001667772B02

Bankrekening t.n.v. Beweeg en Leef
IBAN: NL34 KNAB 0255 3748 79

GRATIS PROEFLES

Bij Beweeg en Leef mag je altijd eerst vrijblijvend een GRATIS proefles volgen.

Kijk bij 'Lesrooster' voor keuze en meld je aan per email.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook